Detingut un veí de 50 anys de la Pobla de Vallbona per la crema de tres cotxes

policia local la pobla

La investigació es va posar en marxa fa un any i mig amb l’incendi d’un camió a un polígon

La col·laboració de la Policia Local de la Pobla de Vallbona i la Guàrdia Civil han donat com ha resultat la detenció d’un veí de 50 anys com presumpte autor de la crema de diversos vehicles a la localitat.

Les forces de seguretat han vigilat durant els últims dies la residència de l’ara detingut en tindre sospites de la seua implicació en la crema de cotxes els últims mesos.

En concret, des de la Policia Local se sospita que podria estar al darrere dels tres últims vehicles als que s’ha botat foc al municipi.

La investigació conjunta es va posar en marxa ara fa més d’un any i mig amb l’incendi d’un camió a un polígon industrial.

Des d’aleshores, el cos de la Policia Local, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, ha mantingut una vigilància especial al municipi fins que s’ha pogut identificar el presumpte autor dels fets.

En les últimes setmanes es va intensificar la vigilància sobre el presumpte autor fins que anit va ser detingut i posat a disposició judicial per a la confirmació de les diligències que el jutjat estime oportunes.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.