Vilamarxant va acollir el curs de manipulador d’aliments de la Mancomunitat de Camp de Turia

CURS-MANIPULADORS-ALIMENTS-MANCOMUNITAT-VILAMARXANT

Unes 50 persones completen el curs

50 persones han  participat este dimarts en el Curs de manipulador/a d’aliments del Centre de Turisme de València (CdT) organitzat per la Mancomunitat Camp de Túria i per l’Ajuntament de Vilamarxant que s’ha desenvolupat al llarg d’un matí

Així ho ha indicat el consistori local en un comunicat on ha destacat que este tipus cursos són gratuïts per a les persones desocupades i obrin una expectativa de treball de cara als mesos d’estiu en sectors com hostaleria i servicis on es demanda un major nombre de treballadors i treballadores.

Fins ara la Mancomunitat ha desenvolupat este curs i un altre de cambrer/a i, ara, han sol·licitat altres com ara un de persona organitzadora d’esdeveniments o d’animador/a de temps lliure.

Abans de començar l’activitat, la tècnica de la Mancomunitat ha informat les persones assistents sobre totes les oportunitats formatives i de recerca de treball que oferix el portal d’ocupació de l’ens comarcal al qual es pot accedir a través d’este enllaç: https://gestionandote.com/agencia/CAMPDETURIA

La Mancomunitat també oferix regularment un pla d’ocupabilitat, del qual hi ha un grup ara mateix formant-se a Vilamarxant. En ell es dóna informació sobre com elaborar un currículum, com enfrontar-se a entrevistes de treball o com utilitzar correctament les ferramentes digitals.

A més, en breu començarà un Programa Formatiu en confecció de qualificació bàsica que, durant un any, oferirà una oportunitat educativa a joves desocupats i sense formació que, a partir d’eixe moment, podran optar a traure’s el graduat escolar.

El regidor de Desenvolupament Local, Eliseo Sanz, ha donat la benvinguda als participants al taller i també ha destacat que qualsevol persona que necessite informació o assessorament pot rebre’l de l’Agent de Desenvolupament Local (ADL) del consistori (edifici carrer Sant Jaume), en dilluns, dimarts i dijous, de 9.00 a 14.00 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà