15 agents de Policia Local es formen en Vilamarxant en l’ús del bastó extensible policial

formacio-policia-local-vilamarxant

Formació teoricopràctica

Vilamarxant ha acollit, esta setmana, una jornada de formació sobre l’ús del bastó extensible policial organitzada per la Policia Local del municipi on van acudir 15 agents de tota la Comunitat Valenciana, molts d’ells i d’elles membres del cos de la Policia Local de Vilamarxant.

Durant el matí, les persones assistents van rebre una sessió teòrica al segon pis de la Central de Policia Local; mentre que la resta del dia van estar desenvolupant la part pràctica al Pavelló Multiusos.

Els objectius de la formació van ser conéixer la normativa que regula l’habilitació i ús de la defensa extensible; aprendre les tècniques d’arrest de manera experta, amb el degut respecte a la dignitat humana i sense afectar cap zona vital de la persona que presente un comportament violent i perillós; també se’ls va mostrar com reforçar una actitud de prevenció que esgote tots els recursos a l’abast dels agents, abans d’aplicar la força, dotar els alumnes dels coneixements bàsics en l’ús d’este tipus d’elements i saber els moments en què es deuen utilitzar estos dispositius.

La part pràctica va finalitzar amb diverses simulacions reals amb un anomenat redman, un formador equipat amb totes les mesures de seguretat que simulava ser la persona amb un comportament manifestament violent. Tots els agents assistents van completar la formació de forma satisfactòria.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà