Vilamarxant es reuneix amb la Mancomunitat per desenvolupar accions per a l’ocupació

Cursos i tallers permeten adquirir noves habilitats als desocupats

El regidor de promoció econòmica de Vilamarxant, Eliseo Sanz, es va reunir durant el matí d’ahir amb representants de la Mancomunitat Camp de Túria per a desenvolupar noves accions que permeten l’ocupació dels veïns de la localitat.

Durant la reunió es van tractar actuacions com la creació de cursos i tallers que permeten adquirir noves habilitats a les persones desocupades de Vilamarxant. En els últims anys, estes activitats han tingut gran acceptació entre la població i han ajudat moltes persones a obtindre noves habilitats que els han permés tornar a la vida laboral activa.

Les accions de coaching així com l’assessorament d’empresaris que desitgen implantar i desenvolupar la seua idea de negoci van ser també tractades durant la reunió celebrada a l’ajuntament.

La posada en marxa del nou centre de coworking de Vilamarxant va ser un altre dels punts abordats, ja que este centre de negocis servirà perquè els emprenedors de la localitat puguen desenvolupar el seu pla de negoci assessorats per professionals del sector.

L’objectiu principal d’estes accions conjuntes és que els veïns tinguen les eines de treball necessàries per a formar-se adequadament i així realitzar una cerca activa de treball en noves àrees.

Finalment, tant el consistori com la Mancomunitat van mostrar el seu compromís per a continuar treballant amb les associacions empresarials i de comerciants perquè continuen desenvolupant la feina de casa en benefici de l’economia de la localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà