El regidor Voro Golfe, candidat de Compromís a l’alcaldia de Vilamarxant

compromis vilamarxant camp de turia

Torna a encapçalar la candidatura

El regidor de Compromís per Vilamarxant Voro Golfe tornarà a encapçalar la candidatura de la coalició per a les eleccions municipals del 26 de maig.

La decisió es va prendre, oficialment, dissabte passat en l’assemblea local que Compromís va celebrar a l’edifici la Cisterna on, per unanimitat, els simpatitzants i militants assistents li van donar el seu suport.

Voro Golfe ja havia anunciat a l’entrevista publicada per InfoTúria el passat mes de gener la seua intenció de ser el cap de llista. “Sé que si tornara a la meua preciosa faena de mestre d’escola tindria una vida personal més tranquil·la, però després de quatre anys gestionant les regidories de Cultura, Educació, Benestar Social i Igualtat, considere que encara tinc ganes i forces per a continuar treballant per la gent i pel poble”.

Segons explica, “com que la meua manera d’entendre la política no té res a veure amb la d’aquelles persones que la consideren com una activitat que consisteix a veure qui eixampla el vocabulari dels insults, no trobe motius que impedisquen que em dedique uns anys més a la necessària i difícil funció de ser ‘polític de poble’ amb naturalitat, dedicació i honestedat”.

Voro Golfe està vinculat a la vida pública i social de Vilamarxant, sobretot en l’àmbit esportiu, cultural i educatiu. Pel que fa a l’activitat política, abans d’aquesta etapa com a membre de l’equip de govern, entre els anys 1995 i 1999  va ser regidor per l’Agrupació Independent per Vilamarxant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà