Vilamarxant redissenya el seu escut i presenta una nova imatge gràfica

L’objectiu és modernitzar la imatge corporativa del consistori

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la Regidoria de Comunicació, ha realitzat un redisseny de l’escut i ha creat una nova imatge gràfica que representa a la localitat, amb l’objectiu de modernitzar la imatge corporativa del consistori.

Pel que fa al nou escut, el regidor Xavier Jorge ha explicat que s’ha actualitzat i adaptat a les línies de disseny actuals, “sempre respectant les senyals d’identitat del nostre escut oficial”, assenyala.

Nou escut Vilamarxant

“Per això, hem treballat per a plasmar-hi els trets que ens identifiquen com a poble, amb noves línies gràfiques i amb la intenció de simplificar tots els símbols que el formen”, ha afegit Jorge.

D’altra banda, s’ha creat una nova imatge que representa al municipi i alhora s’associa als principals reclams turístics de la localitat del Camp de Túria: el Parc Natural del Túria, l’església de Santa Caterina, el Castell i el Paratge Natural de les Rodanes. Totes elles són les grans protagonistes en esta imatge, que a més utilitza una gamma de colors vinculats a la pluralitat i la diversitat que existeix a Vilamarxant.

Vilamarxant, el cor del Turia


L’empresa MolcaWorld, amb seu a Vilamarxant, ha sigut la responsable del redisseny de l’escut de l’ajuntament així com de la creació de la nova imatge que representarà al municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà