Vilamarxant proposa a Conselleria la construcció d’una residència de majors

Héctor Troyano Elena Cortell

El director general d’Infraestructures de Serveis Socials s’ha mostrat interessat pel projecte

L’Ajuntament de Vilamarxant ha traslladat a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives la necessitat de posar en marxa un projecte que permeta disposar d’una residència de persones majors a la localitat. Així, l’alcalde Héctor Troyano i la regidora de Benestar Social Elena Cortell s’han reunit amb Enric Juan, director general d’Infraestructures de Serveis Socials, per explicar-li els motius pels quals és necessari comptar amb esta nova infraestructura.

El director general s’ha mostrat molt receptiu als arguments oferits per Troyano i Cortell, i ha expressat la seua voluntat de començar a treballar en este projecte, proposat per l’Ajuntament de Vilamarxant a la Conselleria.

En els darrers anys, Vilamarxant ha experimentat un augment significatiu de població que fa que els veïns d’avançada edat es troben en residències d’altres municipis. Els familiars necessiten un centre en el mateix poble que puga oferir-los els serveis sense haver de buscar-los en altres localitats.

De fet, el Consistori, a través del seu equip de Serveis Socials, ja està treballant per a plantejar alternatives que puguen desembocar en la construcció d’una residència per a persones majors en el terme municipal.

Héctor Troyano, alcalde de Vilamarxant, ha explicat la importància d’esta iniciativa: “Creiem que és el moment de començar a perfilar el que serà una residència per a persones majors al nostre poble.” “Estimem que és moment de començar a treballar per a reunir a casa a totes eixes persones” ha afegit.

“Treballarem per a fer realitat esta iniciativa, que completaria el servei de centre de dia i el d’habitatges tutelats amb els quals ja comptem a Vilamarxant”, ha conclòs el primer edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà