Vilamarxant ajudarà al poble d’Ucraïna durant la guerra

mediació vilamarxant

L’edifici municipal es convertirà en un punt de recollida d’estos aliments no peribles, roba i material mèdic

Vilamarxant tornarà a mostrar el seu costat més solidari amb una iniciativa que consisteix en la recollida d’aliments, roba i material mèdic de primera necessitat per a donar-ho al poble d’Ucraïna durant la guerra que està lliurant contra Rússia.

Esta iniciativa popular, liderada per una colònia ucraïnesa que resideix a Vilamarxant, tindrà el suport absolut de l’Ajuntament de Vilamarxant.

De fet, l’edifici municipal es convertirà en un punt de recollida d’estos aliments no peribles, roba i material mèdic que necessita el poble ucraïnés per a seguir en peu davant la guerra que està vivint en el seu territori.

Héctor Troyano, primer tinent d’alcalde de Vilamarxant, ha assegurat que l’Ajuntament “ajudarà en tot el que puga per a que esta iniciativa siga un èxit i puguem aconseguir material que ajude a la ciutadania que està vivint una guerra als seus carrers”.

Finalment, l’alcalde Xavier Jorge ha mostrat el seu suport al poble ucraïnés en estos difícils moments: “Vilamarxant sempre ha sigut un poble acollidor i compromés amb les persones que més ho necessiten. Ara és el moment de tornar a mostrar la nostra solidaritat amb el poble d’Ucraïna”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà