Benaguasil organitza un concert per la igualtat i contra la Violència de Gènere

Concierto contra la violencia de género 5 marzo

L’orquestra Pato serà la protagonista d’una nit on la música transmetrà a la societat cançons per a crear conscienciació

L’Ajuntament de Benaguasil, a través de la regidoria d’Igualtat, ha organitzat un concert per la igualtat i contra la Violència de Gènere protagonitzat per l’orquestra Pato.

El concert tracta de fer visible la violència de gènere com una xacra social que afecta les dones pel mer fet de ser-ho, al mateix temps que pretén ser una anomenada a la necessitat de la implicació social contra la Violència de Gènere per a crear una societat lliure de qualsevol violència exercida sobre les dones.

Des de la regidoria d’Igualtat l’edil Alicia Molina ha assenyalat que “la música és capaç de despertar emocions, és un instrument eficaç per a comunicar i fins i tot pot ser utilitzada en teràpies. Múltiples són els beneficis de la música, i per això volem realitzar aquest concert, les cançons del qual estan compromeses amb una societat lliure de Violència de Gènere, i són cançons que fomenten la igualtat i tracten a la dona de manera respectuosa i igualitària”.

El concert, que s’emmarca en l’estratègia de pacte d’estat contra la Violència de Gènere, tindrà lloc dissabte que ve 5 de març, a les 23h en l’Avinguda de Montiel.

També en l’Avinguda s’instal·larà un Punt Violeta per a visibilitzar la violència masclista en totes les seues manifestacions i conscienciar a la societat en la lluita contra aquesta xacra social.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà