Vilamarxant invertirà 395.900 euros en el seu polígon industrial en 2022

mediació vilamarxant

Entre les accions que es duran a terme destaquen la substitució de l’enllumenat públic per un de tecnologia led i la instal·lació de noves càmeres de seguretat

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, preveu durant aquest any realitzar inversions per valor de 395.900 euros en el Polígon Industrial Enchilagar del Rullo.

Aquestes actuacions estaran subvencionades per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), que va llançar el passat febrer noves ajudes per a projectes d’inversió per a millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en els polígons industrials, àrees empresarials i enclavaments tecnològics i parcs científics.

Així, entre les inversions que es pretenen dur a terme destaquen la substitució de l’enllumenat públic per lluminàries led de major rendiment lumínic i regulació automàtica de la intensitat lumínica i la instal·lació de noves càmeres de seguretat i detecció de matrícula.

D’altra banda, també està previst el reasfaltat de diversos trams de carrer i la reparació dels embornals, voreres i vorades que es troben en mal estat.

A més, s’executaran diversos passos elevats de vianants i guals per a regular la velocitat de circulació i se substituirà la senyalística vertical més deteriorada per una altra totalment nova.

Una altra de les actuacions a realitzar serà la plantació d’arbres i arbustos en les zones verdes del polígon industrial amb l’objectiu de facilitar el control climàtic mitjançant la disminució de la contaminació atmosfèrica i acústica.

Finalment, l’Ajuntament preveu realitzar un cens d’activitats i empreses instal·lades en el polígon mitjançant l’eina Lokinn, que permet la gestió més eficient de les incidències, recursos i gestió del polígon industrial.

Amb tot això, des de Promoció Econòmica esperen millorar la competitivitat de l’àrea industrial i les prestacions que necessita l’activitat industrial i comercial de Vilamarxant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà