Vilamarxant sol·licita a Eudcació l’ampliació de l’institut IES Les Rodanes

Aquesta actuació suposa una necessitat, ja que la població de Vilamarxant continua augmentant

Héctor Troyano, regidor d’Hisenda i Urbanisme, juntament amb Elena Cortell, regidora d’Educació de Vilamarxant, s’han reunit amb el director general d’infraestructures educatives, Víctor García, per a plantejar-li l’ampliació de l’institut IES Les Rodanes de Vilamarxant. En aquesta reunió, també han participat el director de l’institut, Llorenç Lapiedra, i la vicedirectora, Alicia García.


Aquesta demanda es deu a la falta d’espai en la instal·lació educativa, ja que en l’actualitat compta amb 22 aules, però en vista de quines «Vilamarxant encara augmenta el padró, és una necessitat ampliar les aules a 29», afirma el regidor d’Hisenda i Urbanisme, Héctor Troyano.


Aquesta sol·licitud també és una conseqüència del desdoblament que ja s’han fet en algunes de les aules de l’institut, tal com ha apuntat la regidora d’educació, Elena Cortell. Des de la Direcció General d’Infraestructures s’ha mostrat disposició a donar-li llum verda a aquesta ampliació.


No obstant això, en els pròxims mesos s’examinaran les necessitats que podria tindre l’institut d’ací als pròxims anys, per a fer un projecte que s’adapte a una nova realitat. A més, Víctor García, qui començarà l’expedient d’aquest treball, ha considerat que aquesta actuació podria ser un molt bon projecte per a presentar en el Pla Edificant.


Des de Vilamarxant es troben satisfets amb aquesta reunió, ja que, tal com afirma Troyano: «això suposa avançar per a fer del nostre poble un lloc amb una educació més inclusiva, accessible i de més qualitat per a tot el nostre veïnat». Així mateix, des de la corporació municipal estan a l’espera que aquest projecte comence per a aconseguir, finalment, «un institut que supere les necessitats bàsiques de la població», reitera Troyano.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà