Bétera clausura el programa de formació i ocupació ET FORMEM Bétera IV

et formem bétera

20 veïns han cursat certificats de professionalitat de la branca agrària i d’administració

L’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d’Ocupació i de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local (ADL) ha clausurat el programa ET FORMEM “Bétera IV” segona fase que té com a objectiu afavorir la inserció laboral de col·lectius de major vulnerabilitat.

Aquest programa de formació i ocupació ha tingut una primera fase amb una duració de 6 mesos i una segona fase amb una duració de 12 mesos. En total 18 mesos on 20 alumnes i alumnes, han cursat certificats de professionalitat de la branca agrària i d’administració i gestió amb una subvenció total del LABORA de 722.923,20€.

A més dels certificats de professionalitat durant aquests mesos els participants han fet un treball efectiu. En aquest sentit, els alumnes de la branca agrària han fet treballs de manteniment en diferents espais verds i jardins de Bétera. Mentre que els alumnes del certificat de la branca d’administració i gestió han reforçat tasques administratives en diferents departaments municipals.

Així mateix han rebut formació complementària en orientació laboral, alfabetització informàtica, prevenció de riscos laborals i suport per a l’obtenció del graduat en l’ESO i competències clau.

Durant l’acte de comiat, l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha agraït a l’equip directiu, docent i de suport i a l’alumnat “el treball realitzat per tots” i també els ha felicitat “per l’esforç afegit que ha suposat el treball durant aquest temps de pandèmia on molts d’ells per les restriccions establides han hagut de teletreballar”.

De la mateixa manera, la regidor d’Ocupació, Mónica Martín, també els ha desitjat un bon futur laboral que “gràcies a aqueixos certificats i carnets professionals els permeten millorar les seues expectatives professionals”.

En aquest programa, el 45% dels alumnes són dones, la mitjana d’edat és de 55 anys i el 75% de l’alumnat que ha participat no posseeix estudis pel que, tal com ha afirmat la regidor d’Ocupació, “és una oportunitat única per a canalitzar la seua vida laboral i que tinguen majors opcions per a trobar un treball”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà