Prohibeixen l’accés a la zona del riu Túria amb vehicles de motor

Prohibición acceso rio Vilamarxant

Pel risc elevat d’incendi i la gran afluència en les últimes jornades

L’Ajuntament de Vilamarxant i el Parc Natural del Túria, dependent de la Conselleria de Medi Ambient, han decidit tancar l’accés a la zona del riu amb vehicle de motor pel risc elevat d’incendi per la gran afluència de persones en les últimes jornades.

El diàleg continu entre les dos entitats ha propiciat que es prenga esta decisió per a garantir la seguretat de la ciutadania i tractar d’evitar incidències en la zona que serien fatals tant per al municipi com per al Parc Natural del Túria.

Amb l’arribada dels mesos estivals l’afluència de persones a la zona del riu Túria ha experimentat un creixement exponencial el que ha obligat a prendre mesures amb el principal objectiu de salvaguardar esta zona d’elevat interés mediambiental.

Ciro Ferrer, regidor de Medi Ambient i Seguretat Ciutadana, ha justificat esta decisió: “Hem de prevaldre la seguretat de tots i en els últims dies hem detectat un increment de persones que acudeixen a la zona amb vehicles de motor, la qual cosa fa que el risc d’incendi augmente”.

“Des de l’Ajuntament hem habilitat una zona d’aparcament enfront de l’esplanada de l’institut perquè la ciutadania que ho desitge puga estacionar els seus vehicles per a accedir a la zona del riu a peu”, ha continuat el regidor.

Finalment, el Consistori informa que els agricultors sí que podran continuar accedint amb vehicles de motor a les seues parcel·les amb normalitat per a realitzar els treballs habituals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà