À Punt

Vilamarxant llança una ajuda de fins a 1.500 euros per a autònoms i empreses

Cheque Vilamarxant

Esta subvenció estarà disponible per a les persones interessades fins el pròxim 1 de desembre

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha llançat el Xec Vilamarxant Emprén 2022, una nova subvenció de fins a 1.500 euros per a comerciants, emprenedors o empreses que s’establisquen per primera vegada en el municipi.

L’àrea dirigida per Víctor Sanchis vol fomentar la creació del teixit productiu, així com la implantació d’iniciatives emprenedores en la localitat. Esta iniciativa es convertirà en un estímul per al desenvolupament econòmic local.

Esta subvenció, destinada a empreses o autònoms amb seu a Vilamarxant, ajudarà a afrontar les despeses referents a la creació o constitució de l’empresa, els lloguers del negoci, els subministraments o l’energia.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat els motius d’esta ajuda: “Coneixem les dificultats amb les quals es troben els emprenedors en els seus inicis. Per això, des de l’Ajuntament posarem el nostre granet d’arena per a ajudar a eixes persones que desitgen començar la seua carrera professional”.

“Fins al pròxim 1 de desembre totes les persones interessades poden presentar la seua sol·licitud per a optar a esta subvenció que resultarà fonamental en els moments inicials d’una nova iniciativa empresarial o professional”, ha seguit el regidor.

D’altra banda, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha destacat la importància del Xec Vilamarxant Emprén 2022: “Continuem apostant per crear i atraure riquesa al nostre municipi. Esta ajuda servirà per a acompanyar als emprenedors en la seua aventura, que sempre resulta complicada en els seus primers mesos”.

Les persones interessades en el Xec Vilamarxant Emprén 2022 poden trobar les bases en el Tauler d’anuncis de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Vilamarxant.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.