Vilamarxant projecta un nou parc urbà al carrer Puçol

parque vilamarxant

Tot el nou parc estarà connectat a través d’un recorregut per als vianants

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d’Obres i Serveis, ha projectat un nou parc urbà al carrer Puçol, una via situada en la zona d’expansió del municipi.

Corregir el desnivell existent en el solar gràcies a plataformes a nivell permetrà disposar de nous espais de socialització entre la ciutadania dins d’una zona entapissada de gespa amb arbratge preexistent ha sigut una de les tasques realitzades.

Cadascuna de les plataformes de socialització atén els potencials usuaris, així una d’elles es destinarà a un parc infantil per als veïns més joves de la zona.

Tot el nou parc estarà connectat a través d’un recorregut per als vianants, que vertebrarà longitudinalment tota l’àrea d’esplai.

Gabriel Castellano, regidor d’Obres i Serveis, ha posat l’accent en la importància d’estes actuacions per a “aconseguir un parc que serà de vital importància per als veïns del barri per al seu esplai”.

Finalment, l’alcalde Xavier Jorge ha recalcat la important labor que s’està desenvolupant referent als espais per a la ciutadania: “Estem fent una important labor en tots els barris del municipi perquè la ciutadania dispose de llocs en els quals poder passejar, jugar o, simplement, disfrutar del temps d’oci”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà