MarxantBus modificarà els horaris a partir de desembre

alcaldes vilamarxant

Per a coordinar el flux de viatgers amb el metre en Riba-roja

L’Ajuntament de Vilamarxant ha arribat un acord amb l’Autoritat de Transport Metropolità de València per a modificar els horaris dels autobusos de MarxantBus per a coordinar el flux de viatgers amb el pas del metre en l’estació de Riba-roja del Túria.

L’alcalde Xavier Jorge s’ha reunit amb Manuel Martínez, director gerent de l’Autoritat de Transport Metropolità de València, per a obtindre l’acord definitiu que permetrà a la ciutadania de Vilamarxant disfrutar d’una millor connexió amb el metre, l’última parada del qual es troba en la població veïna de Riba-roja.

L’ardu treball realitzat per les dos institucions ha propiciat l’acord pel qual es modificarà l’horari de MarxantBus per a coordinar tots els seus horaris amb el metre de Riba-roja. D’esta manera, un de cada dos metres tindrà a l’autobús esperant als passatgers de Vilamarxant.

Està previst que els nous horaris, que es publicaran en breu en tots els canals oficials, comencen a partir de l’1 de desembre. Esta solució s’aplicarà fins que es licite el servei de transport, previst per a principis de l’any 2021 i pel qual es cobriran totes les freqüències.

Xavier Jorge, primer edil de Vilamarxant, s’ha mostrat molt feliç per este acord: “Hem aconseguit una important millora amb el canvi dels horaris que facilitarà el transport a tots els nostres veïns. Este acord se suma a la modificació de la ruta que ha multiplicat els serveis i la gran baixada del preu dels viatges”.

“Estem incorporant recursos que ens permeten incentivar el transport col·lectiu i facilitar principalment el transport ja siga al treball o als centres d’estudi a València, ciutat a la qual molts dels nostres veïns han d’anar diàriament per a exercir la seua professió o continuar formant-se”, ha finalitzat Jorge.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà