El comerç de Vilamarxant comença la seua formació en digitalització

Gràcies al projecte subvencionat pel Fons Social Europeu

El teixit comercial de Vilamarxant ha començat la seua formació per a avançar cap a la digitalització gràcies al projecte subvencionat pel Fons Social Europeu.

En este projecte, el primer del Fons Europeu que lidera l’Ajuntament de Vilamarxant, també és oferirà assessorament per a ajudar els comerços a ser més competitius, més sostenibles i més resilients aprofitant les eines que ofereixen les noves tecnologies per a gestionar-se d’una forma més eficient.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha explicat la importància d’esta formació: “La digitalització dels nostres comerços és fonamental per a avançar amb pas ferm cap al futur. El comerç local és un dels eixos de l’economia de Vilamarxant i ha d’adaptar-se a les noves tendències”.

“Des del Consistori tractem d’oferir les eines que permeten als nostres comerços emprar les noves tecnologies per a aconseguir més vendes i una major eficiència”, ha continuat el primer edil, que també ha destacat el treball que s’està realitzant des de la conselleria de Promoció Econòmica dirigida per Víctor Sanchis per a modernitzar el municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà