José Manuel Aznar guanya el concurs de pintura ràpida ‘De Sol a Sol’ de Vilamarxant

concurso pintura

La primera edició va congregar a una trentena d’artistes

José Manuel Aznar ha aconseguit el primer premi en l’estrena del concurs de pintura ràpida ‘De Sol a Sol’, organitzat per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vilamarxant.

Ahir es va celebrar este certamen que va congregar a una trentena d’artistes procedents de tots els racons de la geografia nacional. De fet, Aznar va vindre des de Sant Quintí de Mediona (Barcelona) per a participar en este certamen que va repartir importants premis en metàl·lic.

El valencià Blai Tomás i Richard García, de Móstoles, van aconseguir el segon i tercer lloc, respectivament. Adrián Marmolejo, de Granada, va ser quart finalment.

Durant tota la jornada dominical, la localitat de Vilamarxant es va inundar d’artistes que van emprar diferents tècniques per a plasmar la realitat del municipi a través de les seues gents, paisatges, localitzacions o edificis.

concurso pintura rapida vilamarxant

Així mateix, la cita artística va servir per a reconéixer la gran labor de Fran Arroyo, un jove pintor natural de Vilamarxant que també va plasmar el seu art en el llenç.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, va comentar que esta experiència va ser un gran èxit: “Tindre a una trentena de pintors als nostres carrers evidencia el gran impacte d’este certamen entre la comunitat artística”.

“Durant tot el diumenge vam disfrutar del bon fer dels participants que ens van deixar bocabadats amb les seues creacions. En unes hores van realitzar grans obres que van representar la realitat de Vilamarxant”, va explicar l’alcalde i regidor de Turisme.

El primer edil va vaticinar moltes edicions futures del concurs: “L’any vinent reforçarem la nostra aposta per este certamen que ens va fer disfrutar d’una jornada única amb l’art com a gran protagonista”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà