El PP i Ciudadanos s’alternaran de nou en l’alcaldia de Vilamarxant

pacto vilamarxant

Revaliden el govern de coalició

El PP i Ciudadanos ha arribat aquesta vesprada a un acord per a revalidar el govern de coalició tal com va succeir en la passada legislatura. D’aquesta manera, tots dos partits tornaran a treballar de manera conjunta en els pròxims quatre anys i el candidat del PP, Héctor Troyano, inaugurarà la primera part de la legislatura com a alcalde de Vilamarxant.

Als set regidors dels populars se sumen els cinc regidors de Ciudadanos, deixant un govern amb majoria absoluta.

El PP ha celebrat la seua continuïtat al capdavant del consistori i es mostra optimista amb el paper que la formació blava representa per al municipi: “tenim l’oportunitat de continuar treballant per a consolidar les polítiques que hem desenvolupat en els últims anys per a garantir el benestar i el creixement de Vilamarxant i de la nostra gent, i seguir al capdavant d’aquest govern és l’única manera d’aconseguir-lo”, va assegurar Troyano.

El govern de coalició es farà oficial aquest dissabte, quan el candidat popular prenga possessió del càrrec: “disposem de tot el necessari per a governar Vilamarxant: experiència, un equip immillorable i el més important: el suport de la gent que ha volgut que el PP governe com a primera força del municipi. Aqueixa va ser la seua voluntat i aqueixa era la nostra prioritat”, concloïa Héctor Troyano.

El de nou alcade popular a meitat de legislatura cedirà la vara de comandament a Xavier Jorge que ha subratllat que “les dues formacions aposten per la continuïtat en els projectes ja iniciats durant esta legislatura amb la vista posada en les inversions i projectes futurs que pretenen continuar fent créixer el municipi”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà