Compromís tanca vora una dècada de transformació a la Pobla de Vallbona

Comunicat de la formació desprès del pacte de govern del PP, CUPO i Centrats en la Pobla

Compromís per la Pobla ha sigut el motor dels grans canvis que s’han esdevingut a la Pobla de Vallbona en els darrers huit anys a nivell social, econòmic i urbanístic.

La baixada de l’atur, la reducció del deute, l’augment del nombre d’empreses, la construcció d’infraestructures, la millora de l’atenció a les persones més desfavorides, la recuperació del patrimoni o dels espais naturals degradats han sigut només algunes de les fites aconseguides per la formació valencianista a la Pobla de Vallbona.

Des de Compromís es mostren “orgullosos de l’obra de govern realitzada, que lamentablement no ha pogut culminar-se en la seua totalitat”.

Compromís deixa moltes actuacions en marxa a punt de finalitzar, com el camí de l’Assagador, la coberta annexa al pavelló esportiu, la Casa Bernal,l’espai Vallbona,lapiscina d’estiu o el centre social de Vistacalderona I les làmines d’aigua del Safareig.

Altres obres estan a punt d’iniciar-se com el centre de dia o el segon institut. I unes altres quedaran amb el projecte redactat,com el projecte del carrer Colom amb el disseny de les dues places, els estudis d’inundabilitat del nostre municipi,el projecte de la Edar de la zona nord  I les de la basa de laminació de la Malladeta .Destaquen també altres projectes q estan a punt de ser presentats, com el camí de la Casablanca,la llar dels jubilats,les urbanitzacions d’Aljubs,Pouet i Mas de Ximenes.

Josep Vicent Garcia, portaveu de la formació, lamenta “no haver obtingut el suport necessari per a rematar la feina iniciada”, al temps que senyala que el seu grup “assumeix la voluntat de les persones que s’expressaren a través del seu vot el dia 28 de maig i el resultat de la votació de la nova Corporació Municipal el 17 de juny. Ara serà el nou govern el que tinga la responsabilitat i el repte de deixar les coses millor del que ho hem fet nosaltres”.

Compromís agraeix als votants “la confiança dipositada a les urnes. Tot i la pèrdua de regidors no hem  perdut ni un vot, ans al contrari: n’hem guanyat. I per a nosaltres és molt important no haver decebut als nostres veïns i veïnes. Continuarem actius en defensa de les persones i del nostre poble i fiscalitzant l’acció del nou equip de govern de la millor manera possible”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà