La final del Rallye Ciudad de Valencia arriba a Vilamarxant

cartel rally

El divendres 1 de desembre de 19.17 a 20.07 hores

Vilamarxant acollirà la gran final del XXIV Rallye Ciudad de Valencia Memorial Javi Sanz per primera vegada en la seua història el pròxim divendres, 1 de desembre.

La prova que es desenvoluparà aquest divendres i el dissabte per diverses localitats valencianes, compta amb huit trams, més de 540 quilòmetres i al voltant de 117 quilòmetres cronometrats.

El rallye passarà aquest divendres pel pàrquing municipal, enfront de l’Ajuntament en horari de 19.17 a 20.07 hores, després d’haver-se iniciat a les 17 hores en La Marina de València, on també se celebrarà el lliurament de trofeus el diumenge 2 a les 19.30 hores.

Després del seu pas per Vilamarxant en un reagrupament, els pilots es dirigiran al Parc d’Assistències del Circuit Ricardo Tormo de Cheste.

Amb aquesta competició finalitzarà la temporada de Rallyes de la Comunitat de Madrid i les de Rallyes i Regularitat a la Comunitat Valenciana de 2023. A més, també serà puntuable per a la Challenge RECALVI 2023, el Trofeu MRF TYRES 2023 i el Trofeu MICHELIN 2023, totes elles d’àmbit nacional, i per a la 6a Copa LLEVANT PIRELLI 2023, i la 2a Copa HANKOOK-TYRE MOTORSPORT 2023 de la Comunitat Valenciana.

El regidor d’Esports, Gabriel Castellano, ha qualificat aquesta competició com una oportunitat única per al municipi: “Des de la regidoria continuem treballant per portar a Vilamarxant la major varietat de disciplines esportives possible. El pas de la gran final del Rallye Ciudad de Valencia Memorial Javi Sanz serà una experiència única per als veïns aficionats del motor i en la qual Vilamarxant es convertirà en la localitat referencia del Camp de Túria”.

El Rallye Ciudad de Valencia Memorial Javi Sanz podrà seguir-se en directe des de l’aplicació Real Federació Espanyola d’Automobilisme o www.formulamotor.net.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà