El Canó estrena la nova pista d’atletisme

poliesportiu El Canó

Llíria ha invertit 600.000 euros en la millora d’esta instal·lació 

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, i el regidor d’Esport, Nico Marco, han visitat hui la nova pista d’atletisme del poliesportiu El Canó en la qual l’Ajuntament ha invertit 599.994 euros amb una subvenció de 451.203 euros a través del Pla d’Inversions de la Diputació de València 2022-23.

Joanma Miguel ha destacat que aquest important projecte “suposa una acció més en el pla de millora i modernització dels equipaments de la nostra ciutat per a facilitar la pràctica de diferents modalitats esportives, i que en aquest cas ha significat una rehabilitació integral de la pista d’atletisme per a poder fomentar el seu ús”.

Els treballs han consistit en l’adequació i pavimentació de tot l’oval de 400 metres i sis carrers. S’ha instal·lat un tancament perimetral i un sistema de recollida d’aigua. A més, s’ha realitzat el condicionament bàsic de les mitges llunes per a incorporar en una segona fase nous elements per a la pràctica de diferents disciplines d’atletisme.

L’edil d’Esport ha assenyalat que, amb la recepció de les obres que s’ha fet hui, “es dona compliment a una reivindicació del gran nombre d’aficionats a l’atletisme que existeixen en el nostre municipi, amb el que es millora així l’oferta de les nostres instal·lacions”.

A més, ha destacat que la pista, que estarà disponible per al seu ús a partir de demà, “compleix amb les característiques tècniques per a la celebració de competicions oficials, per la qual cosa ja estem treballant en la seua homologació”.

Marco ha instat als usuaris “fer un ús responsable de les noves instal·lacions per a conservar-les en les millors condicions, ja que no estarà permés trepitjar-les si no és per a la pràctica atlètica”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà