El corredor del Edeta de Llíria Aitor Gil guanya el Trail 3 Pics Les Rodanes

trail vilamarxant
Galeria 8 Fotos

Nuria Puchades s’imposa en categoria femenina

Els corredors Aitor Gil del CA Edeta de Llíria i Nuria Puchades del Paterna Runners van aconseguir les primeres posicions de la prova reina del XVIII Trail 3 Pics Les Rodanes celebrada diumenge passat en el paratge natural de Les Rodanes.

Una edició més, la competició organitzada pel Club d’Atletisme de Vilamarxant amb la col·laboració de la regidoria d’Esports dirigida per Gabriel Castellano, ha sigut un èxit d’organització i participació.

Aitor Gil es va emportar la victòria en la prova de 28 quilòmetres, després de superar en la línia de meta a l’independent José Luis Martínez. El guanyador va avantatjar en quasi 10 minuts al segon classificat, qui va superar al tercer José Soriano del CD Alcudia de Veo Team.

En la categoria femenina, Nuria Puchades del Paterna Runners es va fer amb el podi en superar a la seua companya de club, Verónica Martínez, per 4 minuts. María Asensi del CD Never Stop Running va ocupar el tercer lloc.

En el Rapittrail de 14 quilòmetres masculí, Miguel Ruiz del Tragaleguas.org va guanyar la primera posició davant l’independent Jesús Rubio i el local del CA Vilamarxant Juan Carlos Deval. I en el femení, Blanca Salvador del CDT Resistentia va superar a Diana Ruiz del CE Outdoor Natura Moncada i a María López del CA Serrano.

Finalment, en la prova de 8 quilòmetres, José Aldasoro del Tragaleguas.org va repetir la primera posició respecte a l’edició anterior, seguit pels independents Carlos Alfaro i Jorge Sevilla.

En la categoria femenina, Sara Martínez del CDM Ribazo Trail va inaugurar el podi seguida de María Victoria Hidalgo del Outdoor Natura Moncada i Roser Sevilla del Sanus Vitae Team. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà