Exposició de Paco Roca ‘Regreso al Edén’ al Castell de Riba-roja

L’ECA Espai D’art Contemporani El Castell de Riba-roja acollirà l’exposició de Paco Roca ‘Regreso al Edén’, un viatge a la València de la postguerra.

La mostra s’inaugurarà el 2 de febrer a les 18 hores i estarà oberta al públic els dimarts de 17 a 20 hores; de dimecres a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores; i els diumenges de 10 a14 hores fins al 14 d’abril de 2024.

Amb la col·laboració d’Unisocietat de la UV, la Diputació de València, Caixa Popular i l’Ajuntament de Riba-roja.

L’exposició té com a objectiu recuperar la memòria d’un espai i d’un temps que cal recordar pel pes que han tingut en la configuració del present.

Objectes, fotografies, filmacions, documents i publicacions, juntament amb els esbossos, dibuixos i textos de ‘Regreso al Edén’, traslladen al visitant a una ciutat encara existent malgrat la seua invisibilitat amb Paco Roca com a guia.

Paco Roca és un dels grans llapis del panorama del còmic espanyol, encara que també exerceix d’il·lustrador per a l’àmbit publicitari.

El seu treball ha estat reconegut amb nombrosos guardons, de la talla dels Premi Nacional del Còmic, el Premi del Saló del Còmic de Barcelona, el Premi Comic Con Portugal, el Inkpot Award, el Yellow Kid Auttore dell¡Anno en el festival Lucca Comic & Games i el premi Eisner.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà