La finalització de les obres de l’Hospital Comarcal està en perill, segons la ‘Coalició Compromís’

Des de la ‘Coalició Compromís’ de Llíria es veu amb escepticisme la fi de les obres de l’Hospital Comarcal de Llíria, que continúen definint com “Extensió Hospitalària de l’Arnau de Vilanova”. Des d’esta formació opositoria dubten què s’aproven les modificacions del projecte que preten fer el Consell.

José García

La situación económica local, autonómica i nacional no es bona i els serveis bàsics són el primer lloc on s’estan efectuant retalladles; així ho denuncien des de la ‘Coalició Compromís’, que continua mostrant la seua desaprovació respecte a les gestions de la Generalitat Valenciana pel que fa a convertir del projecte d’Hospital Comarcal en una realitat.

Eixe edifici ha sofert un bon nombre de canvis i retards i, a hores d’ara, encara no es sap quan obrirà les seues portes. A més, quan es va presentar el projecte es deia que seria un Hospital Comarcal, però els dirigents autonòmics ja han deixat clar que será una “Extensió Hospitalària de l’Arnau de Vilanova”, fet que es aprofitat des de la ‘Coalicio Compromís’ per criticar al Consell.

Des d’eixa formació política es diu ara que, despres dels retalls anunciats pel govern d’Espanya (que se situen al voltant dels 10.000 milions d’euros), “estem davant d’un nou entrebanc per veure la fi de la construcción d’este projecte”. El portaveu de la ‘Coalició Compromís’ a Llíria, Paco Garcia, creu que la modificació anunciada pel govern autonòmic, de 6 milions en la construcció d’este hospital, dificulta encara mes vore la fi de les obres.

També hi ha preocupació a les files d’este partit opositor davant el que qualifiquen com “nou atac del PP als serveis bàsics, perpetrat per l’executiu de Rajoy”, que suposa “un nou retrocés en la xarxa pública sanitària, ja que si amb les actuals condicions econòmiques i de transferències que tenim era difícil el poder fer front a les noves infraestructures, amb una reducció tan brutal com la que planteja el Govern, serà pràcticament in assumible el poder fer front als serveis ja existents”.

“Des de la nostra formació política hem presentat en les Corts Valencianes una proposició no de Llei on es reclama la finalització de les obres i la seua posada en funcionament, amb una gestió directa i pública, sense ingerències de les empreses privades de gestió i molt menys que es faça, tal i com va anunciar el propi Conseller de Sanitat, una mal venda del que ja està construït i es done plegat a interessos particulars la seua explotació”, ha explicat Paco Garcia.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà