L’Eliana acull el segon festival ‘La Traca’

latraca

L’Eliana torna a ser seu de ‘La Traca’, el concurs nacional de guions de llargmetratge de comèdia que va nàixer el passat any de la mà de l’EDAV (l’associació de guionistes de la Comunitat Valenciana).  En la presentació d’aquesta segona edició va estar l’alcalde de l’Eliana, Salva TorrentJuan Luis Iborra, membre de la comissió del guió de l’Acadèmia del Cinema d’Espanya, Teresa Cebrián i Antonia Montaner, membres de l’EDAV.

El guió guanyador del concurs en 2017 ‘Moduleros’, dels bascos Asier Guerricaechebarría, Ion Iriarte i Javier Echániz serà portat a la gran pantalla per la productora valenciana Coloma Mora, qui va conéixer el guió i als seus autors durant l’acte de lliurament de premis a l’Eliana, al juny de l’any passat.

El termini per a presentar obres s’obrirà el 20 de març fins al 21 d’abril. Tota la informació i les bases del concurs estan disponibles en la web de l’associació (www.edav.es/concursolatraca). El  4 de juny l’organització donarà a conéixer els noms de les tres obres finalistes.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà