“Rigor i Fantasia” a V Segles de Música

La XIII edició del festival Cinc Segles de Música a l’Eliana ofereix aquest cap de setmana el concert corresponent al mes de març. La cita serà en divendres 23, i no en dissabte com és habitual en el certamen. Així ho ha indicat el consistori local en un comunicat on ha recordat que l’escenari triat per a l’ocasió és l’església de la Verge del Carmen, a les 20.00 hores i amb entrada lliure.

En aquest cinqué concert de la temporada, els espectadors podran trobar-se amb un trio femení, Boreas Música, d’intèrprets amb projecció internacional. Es dóna la curiosa circumstància que el trio ho formen la flautista belga Elisabeth Woltèche i dos exalumnes seues valencianes: la soprano Laia Blasco i la clavecinista Lidia Rodrigo. Ambdues van estudiar en principi flauta de bec amb Woltèche i posteriorment es van especialitzar en cant medieval i clavecí, respectivament.

El festival Cinc Segles de Música a l’Eliana oferirà el seu següent concert el dissabte 28 d’abril, a l’Auditori Municipal de l’Eliana amb l’agrupació Harmonie Ensemble, dirigida per Salvador Sebastià, i un exquisit repertori de Milhaud, Stravinsky i Françaix.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà