Concurs d’aparadors nadalencs a Vilamarxant

concurs aparadors

L’Ajuntament de Vilamarxant llançarà una nova edició del concurs d’aparadors nadalencs entre els comerços locals amb la finalitat d’incentivar l’esforç i la decoració en estes dates.

Este certamen, que organitza per setzena ocasió la Regidoria de Comerç que dirigix Eliseo Sanz, va dirigit a tots els establiments comercials de Vilamarxant sense excepció.

L’exhibició dels aparadors nadalencs haurà de realitzar-se, com a mínim, des del 10 al 24 de desembre perquè la ciutadania puga gaudir d’ells i fer una valoració per a emetre el seu vot.

Els veïns i veïnes hauran de triar les millors i més artístiques decoracions tenint en compte que els aparadors continguen motius al·lusius a les Festes de Nadal i hauran de guiar-se per criteris comercials i artístics.

Així es posarà especial atenció a aspectes com la qualitat i harmonia; la modernitat, innovació, creativitat i originalitat; els motius utilitzats per a la decoració; la il·luminació per a aconseguir l’ambientació; els productes utilitzats per als motius; o l’exposició del propi producte.

Les inscripcions dels comerços podran realitzar-se per escrit fins al 10 de desembre en el Registre General de l’Ajuntament de Vilamarxant.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà