Jonatan Penalba a Riba-roja dins del cicle Ovidi Montllor

Riba- roja de Túria participa en el cicle comarcal de música en directe ‘Ovidi Montllor‘ que es realitza en Bétera ‘Eliana , Llíria Serra, Vilamarxant i la Pobla de Vallbona per a fomentar la música , cohesionar els pobles de la comarca, promoure la llengua i cultura valenciana , incentivar la música en directe  i recolzar als grups que contribuïxen a  aportar normalitat llingüistica a la llengua valeciana.

Els concerts començaran demà divendres 31 de maig amb Aspart i els Jóvens en el Parc d’Esplai de Bétera a les 23 hores.

El divendres 7 de juny Jonatan Penalba actuarà al parc municipal Maldonado de Riba-roja de Túria a les 22.30 hores amb el temes del seu primer disc en solitari ‘De soca-rel’ (Temps Record 2018).

‘De soca-rel’ és el disc d’un jove enamorat de la tradició i per això l’aborda amb aires renovats i actuals. Açò es nota en l’ús d’instruments tradicionals i moderns i també en els temes triats: una mescla de “clàssics contemporanis” (cançons com
Tio Canya, Del grup AL TALL, Al país de l’olivera, de Obrint Pas, o La cançó de la
rosa de paper, Amb lletra del gran poeta Vicent Andrés Estellés) i temes tradicionals (cants de treball, fandango, jota i riberenca, en alguns casos amb lletres actualitzades per a l’ocasió per Joanjo Moixino).

Els músics que han participat en la gravació del disc han sigut la banda habitual que acompanya a Penalba en els concerts: Àlvaro Calabuig (percusió), David Borja (aix elèctric), Enric Calabuig (Piano i teclats), Hèctor Peropadre (laúd i acordeó) i Pere Ródenas (guitarra, oud, tres i precusió). Com a col·laboradors especials apareixen Xus Belda, Christian Penalba, Patxi Ferrer e Irene García (veus), Vicent Carrasco, Toni Molina, Llorenç Belda, Carlos Moisés Miró i Juanra Martí i Pep
Gimeno “Botifarra”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà