Majors, ments actives des de casa en l’Eliana

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de la Persones Majors, ha organitzat el projecte ‘Majors, ments actives des de casa’ que busca potenciar l’estimulació cognitiva i la memòria durant la situació del confinament de les persones majors de 65 anys l’Eliana.

El material té un format de fitxes amb diferents exercicis que facilita una activitat mental diària més activa i es podrà recollir des de hui i de manera gratuïta en les papereries de la localitat: GISAN, Offiprint i papereria Montaner i en establiments col·laboradors. 

Per a possibilitar la correcció dels exercicis el dossier inclou un apartat en el qual es mostra el resultat correcte de les activitats de memòria verbal i llenguatge, habilitats de càlcul numèric, raonament lògic, atenció, percepció i memòria visual a curt termini. Aquesta estimulació té com a objectiu millorar el funcionament cognitiu per a alentir el procés de deterioració, evitar la desconnexió de l’entorn, augmentar l’autoestima i l’autonomia personal, evitar l’estrés i millorar la qualitat de vida dels majors i les seues famílies.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.