La Unió Musical de Llíria reobri les portes amb un cicle de concerts

Orquestra Jove de la Unió Musical de Llíria

Pascual Cabanes dirigeix l’Orquestra Jove en el primer concert del Cicle de Concerts d’Estiu

El passat dissabte 18 de juliol, quatre mesos i onze dies després de l’última actuació, es va tornar a oferir un concert en públic al teatre de la Unió Musical de Llíria. L’Orquestra Jove va ser l’encarregada d’obrir aquest Cicle de Concerts d’Estiu que la Unió ha programat amb les seues agrupacions per als dies vinents .

L’obertura del teatre va portar aparellades unes mesures higièniques i sanitàries molt estrictes per tal d’oferir als músics, al públic, socis i simpatitzants les majors garanties de seguretat.

L’Orquestra Jove, dirigida pel seu director Pascual Cabanes, va delectar al públic amb un repertori exclusiu per a cordes de finals del segle XIX i principis del XX íntegrament de compositors anglesos. Varen interpretar la Serenata Op.20 en mi menor de Edward Elgar, la St.Paul’s Suite Op.29 N.2 de Gustav Holst i la Simple Symphony Op.4 de Benjamin Britten.

Malgrat les difícils circumstàncies i el distanciament a l’escenari, l’Orquestra Jove va demostrar una excel·lent conjunció i equilibri, destacant un extraordinari control de la sonoritat, afinació i dinàmiques.

Des de la Unió Musical es va voler donar l’enhorabona a tots els seus músics “pel seu magnífic treball però també pel seu extraordinari comportament durant aquest període tan complicat per a tots i totes, mostrant una actitud exemplar”.

Les agrupacions de la Unió Musical de Llíra continuaran oferint diversos concerts durant les properes setmanes, la Banda Juvenil el divendres 24 a les 20 hores a les Termes Romanes de Mura, l’Orquestra Simfònica el dissabte 25 a les 20 hores al Teatre de la Societat i finalment la Banda Simfònica el dissabte 1 d’agost a les 19.30 hores a la plaça de bous de València.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà