Bétera posa en marxa una campanya informativa contra el mosquit tigre

cartel mosquito

Dimecres que ve 23 de juny a les 19:00h a la Casa de la Cultura

L’Ajuntament de Bétera ha iniciat una campanya per a previndre la proliferació del mosquit tigre que va dirigida a tots els veïns i veïnes del municipi. Aquesta campanya se centra en la realització d’una xarrada informativa que tindrà lloc dimecres que ve dia 23 a les 19:00h a la Casa de la Cultura.

Amb la finalitat d’evitar la reproducció d’aquest insecte en les llars, el Consistori, a través de l’àrea de Sanitat, pretén informar la ciutadania sobre consells i mesures que previnguen que el mosquit tigre s’instal·le en els seus domicilis.

“L’arribada de les bones temperatures implica també la proliferació d’aquests insectes i encara que des de l’Ajuntament realitzem tractaments preventius és necessari conscienciar als nostres veïns i veïnes de la importància de dur a terme diverses actuacions que eviten la seua reproducció” ha assenyalat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Mentre que el regidor de Sanitat, Carlos Abad ha destacat que “la prevenció és fonamental, per això, reforcem els tractaments preventius en zones i espais públics sensibles però a més necessitem de la col·laboració ciutadana per a arribar als punts d’àmbit privat on també pot proliferar aquest insecte”.

D’aquesta manera, l’Ajuntament a més de tractar zones de major risc on es poden albergar focus de mosquits com són la xarxa de clavegueram, els embornals, així com tots aquells punts on es puga acumular i/o estancar aigua, posarà a l’abast de la ciutadania una sèrie de consells per a fer front al mosquit tigre en les llars.

Entre les diverses actuacions que s’explicaran el dimecres el regidor de Sanitat ha destacat la importància de “tindre en compte no acumular aigua en recipients com ara tests o abeuradors de mascotes, vigilar els canalons dels desguassos, revisar els sistemes de reg i les piscines i també controlar els embornals d’aigua perquè són propicis per a albergar focus d’aquests insectes”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà