La directora general d’Igualtat visita Sant Antoni en l’arrancada de la campanya ‘Jo no ajude a casa. Treballem en equip!’

exposición sab

La iniciativa, impulsada per SABJOVE, s’exportarà als centres educatius del Camp de Túria, La Serrania i l’Alt Túria

La Casa de la Joventut de Sant Antoni de Benaixeve ha rebut la visita de la directora general d’Igualtat i de l’Institut de les Dones, Davinia Bono, amb motiu de l’arrancada de la campanya de corresponsabilitat ‘Jo no ajude a casa. Treballem en equip!’.

En la cita, a la qual ha acudit també el psicopedagog del programa ‘M’importa’ de l’IVAJ, José Arocas, s’ha dut a terme la posada en marxa d’esta campanya de corresponsabilitat que busca afermar conceptes com la igualtat en tots els àmbits, l’equitat, el treball col·laboratiu i el respecte.

La iniciativa, emmarcada dins del Pla Corresponsables i que va ser presentada a la fi del mes de març al personal d’orientació, s’exportarà des del servei de SABJOVE als centres educatius del Camp de Túria, La Serrania i l’Alt Túria, per a ser utilitzada per part del personal municipal facilitat per l’IVAJ.

A l’acte ha acudit l’alcaldessa de Sant Antoni de Benaixeve i regidora d’Igualtat, Eva Tejedor; la regidora de Joventut, María José Esteve; i la resta de l’equip de govern. En aquest, la directora general ha felicitat l’Ajuntament per “saber aprofitar també aquesta part de les ajudes del Pla Corresponsables” i ha avançat que en el futur “la Generalitat millorarà el sistema de repartiment d’aquestes subvencions, aportant una major concurrència competitiva en el procés per a premiar a les administracions xicotetes que impulsen projectes importants com aquest”.

L’alcaldessa ha agraït la visita de Bono i Arocas i ha posat en valor la “coordinació entre administracions” per a poder portar avant iniciatives pioneres com aquesta i ha reconegut el treball realitzat des de SABJOVE i la Regidoria de Joventut, que estan fent un gir de 180° en aquesta àrea després de diversos anys en què aquest Ajuntament ha estat estancat en matèria d’Igualtat i Joventut”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà