Dia de l’Orgull LGTBIQ+ en l’Eliana

cartel l'eliana LGTBIQ

L’Ajuntament de l’Eliana, en col·laboració amb l’associació Marietes, commemorarà el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ que se celebra el 28 de juny, baix el lema #lElianaDeColors. L’acte de presentació de la campanya, que s’estendrà del dimecres 23 al dilluns 28, tindrà lloc a les 19 hores des del balcó del Consistori on l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, la regidora d’Igualtat, Concha Montaner i representants de Marietes hissaran la bandera i llegiran el manifest.

La programació continuarà, a les 20.30 hores, amb el concert ‘Eufòrics’ al Cinema d’Estiu. L’aforament serà limitat i requereix inscripció prèvia i gratuïta a través del correu electrònic lgtbiqeliana@gmail.com.

El divendres 25 es reprendran les activitats entorn d’aquesta celebració amb #MusicaDeColors a les 18.30 hores en l’Espai Al Tall del Mercat Municipal. L’acte requerirà també inscripció prèvia en el correu electrònic marietesleliana@gmail.com.

El diumenge 27 l’activitat se centrarà en #TeatreDeColors, amb la qual l’entitat local realitzarà una mostra teatral titulada ‘Visibles: a través del l’art’ a les 18.30 hores en l’Espai Al Tall i amb inscripció prèvia per a participar en el correu de Marietes.

El dilluns 28 se celebraran les activitats de tancament que arrancaran a les 18 hores amb l’acte #PinturaDeColors, en la plaça Pau i Llibertat Lluís Escribà, amb la restauració de la zona mural i la pintura de les banderes de les graderies realitzades en commemoració de l’orgull LGTBIQ+ en altres anys.

A continuació, tindrà lloc un taller formatiu de conscienciació artística a càrrec de l’equip de Lluminària, art i aprenentatge.

El tancament serà a càrrec de Marietes, que dirigiran unes paraules a les persones assistents.

Totes les activitats estan obertes a la ciutadania i seran gratuïtes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà