Actes de l’Orgull LGTBI+sota el lema #lelianaorgullosa del 23 al 28 de juny

Cartel Marietes

L’Associació Marietes ha dissenyat una programació amb el suport de l’Ajuntament de l’Eliana per a commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ i que es durà a terme entre els dies 23 i 28 de juny encaminats a donar més visibilitat al col·lectiu i donar suport a les seues reivindicacions.

La Setmana de l’Orgull a l’Eliana arrancarà el dijous 23 a les 13 hores, amb el tradicional acte de l’hissat de la bandera LGTBI+ al balcó de l’Ajuntament després de la lectura d’una declaració institucional en el Saló de Plens.

El dissabte 25, la Regidoria d’Igualtat convida a la ciutadania a participar en la manifestació que tindrà lloc a la ciutat de València a les 20.00 hores.

El diumenge 26 entre les 11 i les 18 hores se celebrarà l’acció més vistosa i participativa de la programació. En el Passeig Secondo Baldín del Parc de la Pinada s’oferiran activitats culturals i musicals sota el títol de “Diversitat al Carrer”.

El dilluns 27, a les 19 hores a la sala Pep Torrent del Centre Sociocultural, tindrà lloc una projecció de curts i posterior taula redona sobre temàtica LGTBI+, amb la col·laboració de l’associació L’Eliana Cinema.

El dimarts 28, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+, culminaran les celebracions a les 19 hores amb una cercavila i batucada que farà un recorregut des de la plaça Pau i Llibertat fins a la plaça del País Valencià.

El mateix dia, a les 12 hores s’emetrà un programa especial de ràdio en l’emissora municipal Ràdio Túria 90.6, amb la participació de persones expertes en temes relacionats amb el col·lectiu i de l’associació local Marietes.

Per part seua, la Biblioteca Municipal publicarà una guia de literatura LGTBI+ com és habitual tots els anys.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà