Loriguilla llança la campanya ‘Amb un llibre sota el braç’

con un libro Loriguilla

Als nous socis s’obsequiarà amb un llibre en gran format, un CD amb cançons de bressol i un xicotet llibre amb pautes perquè els pares i mares

L’Ajuntament de Loriguilla, a través de la regidoria de Cultura i en col·laboració amb l’Agència de Lectura Municipal i el Club de Lectura, contínua la campanya «Amb un llibre sota el braç» amb l’objectiu de fomentar la lectura des de les primeres etapes de la infància.

La proposta pretén donar la benvinguda als xicotets loriguillans i loriguillanes nascuts en 2021, fent-los socis de ple dret de l’Agència de Lectura amb el seu primer carnet per a la biblioteca. A més, se’ls obsequiarà amb un llibre en gran format, un CD amb cançons de bressol i un xicotet llibre amb pautes perquè els pares i mares puguen orientar als seus fills en les diferents etapes de l’aprenentatge lector.

Per a recollir el carnet i el lot de llibres serà necessari presentar en l’Agència de Lectura una foto i algun document que acredite haver nascut en 2021 i estar empadronat en el municipi. El podreu fer a partir d’aquest dilluns 24 de gener.

El regidor de Cultura Carlos Rodado ha explicat que des de la regidoria de Cultura “es pretén fomentar l’hàbit de la lectura a través de l’entorn familiar, ja que una falda, una cançó de bressol o un conte llegit per un pare o una mare són el millor cresol amb el qual un nounat forge l’amor pels llibres».

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà