‘Taller de Teatre i Joc Teatral’ per a xiquetes al col·legi de Montesano

cartel teatro_SAB

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve llança un “Taller de Teatre i Joc Teatral” dirigit a xiquetsd’entre 4 i 9 anys del municipi. Aquesta activitat extraescolar està emmarcada en el programa “Conciliamos 2022-2023”, una oferta d’activitats de suport educatiu i activitats extraescolars culturals i lúdiques dirigides a la població escolar del municipi.

Aquest programa té l’objectiu de facilitar la conciliació familiar fora de l’horari lectiu, així com durant els períodes de vacances escolars.

Les activitats que formen part del programa “Conciliamos” han sigut preparades des de les regidories proporcionant una oferta diversa i atractiva per a la població compresa entre 3 i 18 anys.

El taller serà gratuït i s’impartirà tots els dimarts de 17 a 18.30 hores en el nou CEIP núm 2 de Sant Antoni de Benaixeve (zona Montesano, av. La Pobla de Vallbona). El taller començarà el pròxim 4 d’octubre i durarà fins a maig de 2023.

El termini d’inscripcions estarà obert del 19 al 23 i del 26 al 29 de setembre. Les inscripcions podran formalitzar-se a través del següent formulari: https://forms.gle/Ct8sxSRbFpUVXbNS7.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà