Aula Gran de l’Eliana obri les inscripcions per a majors de 65 anys

cartel eliana

L’Ajuntament de l’Eliana ha organitzat una nova edició del programa Aula Gran amb una àmplia varietat de tallers destinats a afavorir el benestar de cos i ment i a fomentar l’autonomia i creativitat de les persones majors. Les activitats se celebraran entre el mes d’octubre i juny i tindran lloc a la Llar dels Jubilats i Pensionistes i al Centre Sociocultural.

Totes les activitats són gratuïtes i amb places limitades, i estan dirigides a majors de 65 anys preferentment empadronats en el municipi. Les inscripcions estaran obertes fins al divendres 30 de setembre al Centre Sociocultural, en horari de 9.30 a 13 hores.

Les principals novetats aquest curs seran dos: ActivaCONNECTAT i ActivaIACCIÓ. El primer servirà per a traure el màxim profit al telèfon mòbil, obtenint els coneixements bàsics així com aprenent les possibilitats del WhatsApp i els recursos d’oci en la xarxa i se celebrarà entre els mesos d’octubre i desembre. En el segon els i les participants podran aprendre tècniques teatrals i d’expressió corporal.

La programació inclourà, com en altres ocasions, ActivaMENT, que buscarà treballar i entrenar la memòria i que, en aquesta ocasió duplicarà els grups i l’oferta. Per part seua, ActivaART estarà dedicat a fomentar la creativitat mitjançant el treball amb tècniques de pintura d’oli, acrílic i aquarel·la i s’impartirà en dos grups i en horari de matí i vesprada.

ActivaCOS se centrarà aquesta vegada en l’activitat gimnàstica, incidint en la prevenció de caigudes, la força i la resistència muscular, també en dos grups de matí i vesprada. Finalment, ActivaIPUNT buscarà millorar el coneixement i el maneig de les tècniques de costura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà