À Punt

Riba-roja acollirà l’homenatge a les Falleres Majors l’1 i 2 d’octubre

cartel fallas

Coincidint amb la celebració del 50 aniversari de la Junta Local Fallera de la localitat, Riba-roja acollirà l’homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana. Des del consistori estan preparant dos dies plens d’activitats per a les màximes representants del món faller i programació perquè els veïns de la localitat puguen també gaudir d’un ambient pre falles. 

El cap de setmana comptarà amb una visita turística guiada per l’Oficina de Turisme, on podran conéixer la ‘Ruta urbana de l’aigua, el Castell i les seues muralles’.

cartel fallas2

A la vesprada comptaran amb tardeo en el recinte La Cebera, sopar i actuació del grup Cactus Troop. Ja el diumenge 2 d’octubre es realitzaran els actes principals i tindrà lloc una recepció a totes les juntes locals juntament amb les falleres Majors de València en la plaça de l’Ajuntament.

L’Auditori acollirá l’acte ‘Benvinguts al nostre poble’ i finalment es dispararà una mascletà des de la Esplanada del CIJ a les 14 hores a càrrec de la pirotècnia Gironina i tancaran l’homenatge amb un menjar d’agermanament.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.