Arranca el cicle de formació en igualtat, ‘Pensant en Femení’

CICLE PENSANT EN FEMENÍ (1)

L’Ajuntament de l’Eliana, en col·laboració amb l’associació Lliures, llançarà el projecte formatiu ‘Pensat en femení’, un espai per a debatre, escoltar, aprendre i compartir sobre dona, treball, salut, art, coeducació, mitjans de comunicació, publicitat sexista, noves masculinitats o talles de feminitats, entre altres.

L’objectiu serà facilitar recursos i formació a la ciutadania en general, en matèria d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes, prevenció i sensibilització de la violència masclista. Així mateix, la inciativa també buscarà sensibilitzar i formar en perspectiva de gènere i feminisme, compartir coneixements i crear xarxes per a prendre consciència de les desigualtats i treballar per a aconseguir una societat més igualitària.

El projecte, que se celebrarà cada segon dijous de mes, arrancarà el pròxim 13 d’octubre a la Sala Pep Torrent del Centre Sociocultural a les 19 hores. La cita serà amb la xarrada ‘Dona i treball’ que serà a càrrec de Beatriu Cardona i Prats, portaveu de la Intersindical Valenciana. Les persones interessades a participar poden inscriure’s a través del formulari habilitat per a tal fi.

L’edil d’Igualtat, Concha Montaner, ha convidat a tota la ciutadania a participar, cada mes, en aquest nou espai que té vocació de consolidació i permanència “per a posar sobre la taula i debatre temes que ens impulsen cap a una societat més avançada en matèria d’igualtat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà