Bétera ofereix cursos d’anglés gratuïts

Betera inglés

Des d’aquest mes Octubre i fins a Setembre de 2023 qualsevol veí i veïna de Bétera que es connecte des d’un dispositiu situat en el terme municipal podrà beneficiar-se de l’Escola d’Anglés que ha posat en marxa l’Ajuntament per a oferir gratuïtament aprendre anglés.

“L’Escola que oferim és un complement més als estudis d’anglés que la nostra ciutadania cursa suposant un reforç per a continuar practicant aquest idioma. Un projecte que aposta pel coneixement i la millora dels idiomes de la nostra ciutadania”, ha assenyalat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Aquesta Escola d’Anglés conté un total de 38 cursos per a aprendre lliure i gratuïtament aquest idioma. I tal com ha destacat el regidor de Participació Ciutadana, Julio Inés, “està pensada per a adaptar-se al nivell de cada usuari i a més compta amb cursos especialitzats en diferents àrees professionals”.

Entre aquests mòduls també existeix la possibilitat de realitzar 12 cursos de nivells que van de l’A1 fins al B2 i també inclou mòduls específics com a anglés de negocis, turístic, sanitari, entre altres.

Però a més els més xicotets de Bétera també poden accedir a aquesta Escola que proposa des de jocs interactius fins a materials que endinsen als xiquets i xiquetes en el bilingüisme.

Així mateix, Escola d’Anglés també compta amb classes amb professors per a resoldre dubtes i realitzar consultes en temps real. Una Escola gratuïta que permet a les famílies beterenses practicar anglés junts gràcies a espais com un canal de televisió en viu 24 hores els 7 dies de la setmana.

“La formació dels nostres veïns i veïnes és essencial i conéixer un idioma estranger com l’anglés, hui dia, és fonamental. En un món cada vegada més globalitzat, parlar anglés és una necessitat per a poder comunicar-se i entre altres, per a accedir al mercat laboral”, ha explicat Elia Verdevío.

Un avantatge competitiu que l’àrea de Participació Ciutadana ha volgut que siga accessible a tots i totes i que permeta complementar els estudis i classes actuals que ja estiga cursant la ciutadania.

Accés gratuït

L’accés a l’Escola d’Anglés de Bétera és gratuït per a tots aquells ciutadans que accedisquen des d’un dispositiu que estiga geolocalitzat en el terme municipal.

Per a realitzar aquests cursos, que complementen els estudis d’anglés, s’ha d’entrar i registrar-se en la plataforma www.betera.laescueladelingles.com. En crear un compte ja es podrà accedir de manera il·limitada a tot el contingut durant un any.

En definitiva, “anglés des de Bétera i per a tots i totes” han afirmat l’Alcaldessa i el regidor de Participació Ciutadana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà