Tres detinguts a Bétera per llançar pedres a cotxes mentre circulaven

Guardia Civil

Els joves eren autors d’actes vandàlics en el nucli urbà

La Guàrdia Civil de València ha detingut a tres joves i investiga a un altre per llançar pedres als cotxes mentre circulaven per la CV-310 entre Bétera i Nàquera, a més d’altres actes vandàlics.

Els agents van iniciar a l’abril una investigació per a poder esclarir els fets, practicant i recopilant tot tipus d’indicis per a la localització dels autors, ha informat la Comandància Provincial en un comunicat.

Fruit de les perquisicions, es va poder esbrinar que es tractava d’un grup de joves de la localitat de Bétera, que no sols llançaven pedres als vehicles, sinó que havien causat actes vandàlics en el nucli urbà de Bétera, on es dedicaven a punxar les rodes i fracturar els espills retrovisors dels vehicles que es trobaven estacionats.

També llançaven pedres als habitatges o al camió de recollida de residus de l’ajuntament de Bétera, posant en greu risc la integritat del conductor.

A través dels serveis establits i de les intenses gestions efectuades per la Guàrdia Civil de València, en col·laboració amb Policia Local de Bétera, s’ha pogut esclarir un total de 15 fets delictius.

Finalment, la investigació va culminar amb la detenció de tres homes i una investigació oberta a un altre, amb edats compreses entre 19 i 22 anys, tots ells espanyols, per quatre delictes de furt nou de danys, un d’apropiació indeguda i un contra la seguretat viària.

A més, els agents van recuperar documentació personal, targetes de crèdit que havien sigut sostretes, cinc bicicletes elèctriques i dos patinets elèctrics, tot això valorat en 8.000 euros aproximadament.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 7 de Lliria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà