Torneig de pàdel de Sant Antoni de Benaixeve en novembre i desembre

cartel sab

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve organitza un nou torneig de pàdel que se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de novembre i 2, 3 i 4 de desembre al poliesportiu.

Les inscripcions queden obertes a partir de demà en l’enllaç https://forms.gle/E6Qc8dZiHTtRmH5V9.

Les places seran de 8 parelles per categoria. Una volta cobert el nombre d’inscripcions es tancarà el formulari d’inscripció. El preu és de 19 euros per persona i hi inclou cinc partides, segur, pilotes, samarreta, trofeus i vals en material esportiu per als primers i segons classificats. També hi haurà un sorteig de regals entre els participants, com material i roba esportiva, tiquets restaurant o classes esportives.

El sistema de competició serà en dues categories: la primera de nivell 3.25 a 3.75 i la segona de nivell 2.50 a 3.00. La fase de grups es disputarà els dies 25, 26 i 27 de novembre i les fases finals i consolació, els dies 2, 3 i 4 de desembre. Els partits seran a 3 sets amb punt d’or.

Els integrants de cada parella hauran de ser majors de 16 anys i tindre un nivell de joc similar.

L’acceptació de les normes de competició imposades per l’organització (disponibles en el següent enllaç: https://bit.ly/3sBPWAQ )

El pagament a través de l’Oficinal Virtual Tributària (autoliquidació): https://autoliquidaciones.gestionmunicipal.es/46903/63. No es donarà per inscrit a l’equip si no s’hi aporta el justificant del pagament dels dos participants en les 24 hores següents a la inscripció, que haurà de ser remés al correu: gestion.deportes.movilidad@sabenageber.com

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà