25N: Sant Antoni de Benaixeve commemora el Dia contra la Violència de Gènere

25N SAB

L’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere amb una àmplia programació d’activitats. 

L’agenda d’actes començarà el 22 de novembre, amb la xarrada “I si li passa a ella” de la mà de Patricia Peris, psicòloga responsable del Programa Dona de Creu Roja. Serà a les 19.30 hores al Local del Major. 

Durant la sessió s’hi abordaran estratègies per atendre, previndre i ajudar davant possibles casos de violència de gènere en amigues, companyes i familiars. 

La següent activitat serà el 23 de novembre: un taller d’autodefensa personal impartit per Policia Local al gimnàs del CEIP 8 d’abril. Serà a les 19.30 hores i es dirigeix a dones majors de 16 anys. Per participar-hi cal inscriure’s ací: https://forms.gle/wGZadpYYSX9b2Nux9 .

El dijous 24 s’impartirà el Taller de Mindfulness “Sentir, connectar i viure sense Violència de Gènere”, a les 19.30 hores de nou al Local del Major.

El divendres 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, tindrà lloc l’acte institucional a la Plaça de l’Ajuntament a les 12 hores, amb la lectura de manifest. 

El diumenge 27 de novembre se celebrarà una Marxa 4K contra la Violència de Gènere. Eixe dia, a les 9.45 hores a la Plaça de l’Ajuntament, començarà el repartiment de dorsals, samarretes i una botella d’aigua per a les persones participants.

A les 10.30 hores començarà la marxa de quatre quilòmetres, el recorregut dels quals transcorrerà pels carrers del nostre municipi fins a arribar de nou a la plaça. En finalitzar s’oferirà avituallament.

La Marxa 4K està oberta a la participació de persones de totes les edats i serà en benefici de Creu Roja, perquè en el moment de recollida del dorsal es podrà fer un donatiu d’un euro.

El termini d’inscripció finalitza dimecres que ve 23 de novembre i les inscripcions podran formalitzar-se a través del següent formulari: https://forms.gle/hb5VezkoF6XekyZX7

A aquesta programació oberta a tots els públics s’hi sumen diverses activitats i tallers dirigides a estudiants i escolars del nostre municipi. Durant la pròxima setmana els centres educatius acolliran xarrades preventives, tallers i conferències, a més de diferents accions que permeten visibilitzar la violència de gènere com un problema social que ens concerneix a tots. 

Per a facilitar informació a totes aquelles dones víctimes d’aquesta mena de violència, o bé a totes aquelles persones que en siguen testimonis de possibles casos, l’Ajuntament ha elaborat un vídeo per a donar a conéixer els recursos dels quals disposen i demanar ajuda:  https://youtu.be/-EvVt3Y-lLc 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà