25 N: Loriguilla es bolca contra la violència de gènere

25N Loriguilla

L’Ajuntament realitza activitats de sensibilització

L’Ajuntament de Loriguilla amb motiu del Dia Internacional de l’eliminació
de la violència contra les dones ha realitzat una jornada de sensibilització dirigida a tota la ciutadania i especialment a la població més jove.

L’alcaldessa Montse Cervera ha visitat el col·legi Mozart per a agrair-los als alumnes la seua implicació en els dibuixos i poemes a favor de la igualtat i contra la violència de gènere que han treballat al llarg de la setmana a les aules del centre i gràcies a la col·laboració de l’equip docent del centre.

Se’ls ha fet lliurament d’una xapa amb el lema Per la igualtat! en reconeixement al seu treball i posteriorment, en en el mercat ambulant municipal dels dijous, s’ha instal·lat una carpa on s’han repartit uns detalls amb motiu del Dia Internacional per la lluita contra la violència de gènere.

Ales 12 hores, en la plaça de l’Ajuntament, ha tingut lloc l’acte institucional organitzat per l’Ajuntament i que ha comptat amb l’assistència de veïns del municipi, treballadors dels tallers d’ocupació Labora i Et Formen, representants del club de lectura, personal de l’ajuntament i alumnes del col·legi Mozart.

La treballadora social de l’Ajuntament, María Benito, ha sigut la conductora de l’acte que s’ha iniciat amb un minut de silenci per totes les víctimes de violència de gènere. Seguidament el regidor d’igualtat i joventut, Jorge Sáez, ha realitzat un manifest contra la violència de gènere i, l’alcaldessa també ha volgut agrair a tots els assistents la seua participació en totes les activitats realitzades i ha donat pas a les lectures per part d’algunes treballadores dels tallers d’ocupació, del club de lectura de Loriguilla i de tres poemes realitzats per alumnes del col·legi Mozart.

Per a posar punt i final a l’acte institucional, s’ha realitzat una actuació musical
mentre les alumnes del centre escolar penjaven tots els escrits realitzats en un
mural en la façana de l’Ajuntament.

Cervera ha manifestat que “volem una societat lliure de violència i des de Loriguilla diem – Basta! – davant aquesta xacra social. Estic agraïda per la implicació de tot el municipi i apel·le a la prevenció com la millor eina, amb l’educació i respecte com a principals valors”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà