l’Eliana: ‘En família i en el món’ per a pares i mares d’alumnes de primària

Cartel eliana

L’Ajuntament de l’Eliana, en col·laboració amb l’Associació per la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes (Alia), ha posat en marxa un nou projecte coeducatiu titulat ‘En família i en el món’ dirigit a mares i pares d’alumnat de primària de centres educatius del municipi i amb l’objectiu de contribuir a la construcció d’una ciutadania global a través de la formació sobre temàtiques de desenvolupament sostenible i educació en positiu.

El projecte comptarà amb un total de quatre sessions de dos hores de formació, més una jornada intergeneracional en la qual es desenvoluparà una activitat lúdica i en un espai a l’aire lliure, on les famílies jugaran i aprofundiran els coneixements adquirits.

Aquestes sessions tractaran temes relacionats amb la coeducació, la igualtat, l’aprenentatge en positiu, la cura del medi ambient o la corresponsabilitat.

Els tallers es realitzaran en el Centre Sociocultural els dimarts 14, 21 i 28 de febrer i 14 de març, en horari de 17 a 19. hores, comptant per a les famílies que ho sol·liciten amb servei d’acompanyament de menors.

Els interessats a participar poden inscriure’s fins al 31 de gener a través del codi qr del cartell o completant aquest formulari.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.