400 escolars participen en la Trobada d’Educació Física dels col·legis de Llíria

L’alumnat ha pogut practicar diferents modalitats esportives en El Canó

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Llíria, al costat del professorat dels centres educatius, ha organitzat hui la VII Trobada d’Educació Física dels col·legis de la localitat.

Al voltant de 400 escolars de 5é i 6é de Primària han pogut disfrutar d’una jornada de convivència esportiva, en la qual han practicat diferents disciplines, com a bàsquet, handbol, pàdel i diferents proves d’atletisme. En esta edició, celebrada al poliesportiu El Canó, ha participat alumnat dels col·legis Sant Miquel, Sant Vicent, Francisco Llopis i Santa Ana.

El regidor d’Esports, Nico Marco, ha assenyalat “la importància d’esta jornada que servix per a fomentar la pràctica de l’esport entre la població més jove, al mateix temps que adopten hàbits de vida saludables i disfrutende les activitats amb estudiants d’altres centres educatius”.

 A més, ha destacat que, en esta edició, “l’alumnat participant ha pogut comptar amb una motivació especial, ja que en ser any olímpic, el seu professorat d’Educació Física l’ha volguda dedicar a les Olimpíades amb la pràctica de disciplines atlètiques menys habituals com el triple salt o el llançament de javelina o de disc, i que podran vore este estiu en els Jocs Olímpics”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà