Més de 200 ofertes de treball en la Fira d’Ocupació de Riba-roja

Més de 200 ofertes de treball estaran a la disposició de la ciutadania el pròxim 28 de febrer, en la I Fira d’Ocupació, organitzada per l’Ajuntament de Riba-roja, en el marc del programa Ribactiva.

L’esdeveniment, que tindrà lloc en pavelló esportiu municipal, serà d’accés lliure i està especialment dirigit a persones en situació de desocupació o que vulguen millorar la seua situació laboral.

Més de 70 empreses, el 80% de Riba-roja, han confirmat la seua participació en l’esdeveniment. De 9 a 14 hores, responsables de recursos humans de les empreses participants realitzaran entrevistes presencials i oferiran informació sobre els llocs de treball oferits.

Les entrevistes es realitzaran prèvia cita. Per a això, els interessats han d’inscriure’s en el portal www.ribactiva.es, fins al 25 de febrer, pujar el currículum a la plataforma, i després de visualitzar les ofertes de treball publicades, sol·licitar l’entrevista personal amb l’empresa que es desitge. Fins a la data de l’esdeveniment, les ofertes s’aniran actualitzant, en funció de les necessitats de les empreses.

Els perfils que busquen són administració, conductors/as , dependents/as, comercials, auxiliars d’ajuda a domicili, personal de magatzem, llocs tècnics orientació laboral, docents d’informàtica, personal del sector logístic, tècnics de RH o màrqueting, entre altres.

En aquest certamen hi haurà presència també d’altres entitats, públiques i privades, relacionades amb l’ocupació i la formació, com el Centre de Formació, *Soldaval, Florida Universitària, la *Mancomunitat Camp de Túria, el Servei d’Ocupació i Formació, Labora i l’Ajuntament de *Riba-roja, que oferirà informació sobre els serveis d’intermediació laboral que ofereix.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà