El Garbí celebra una jornada per a aprendre sobre l’entorn natural

Dins del projecte ecoAULA impulsat per l’Ajuntament

Prop de 40 alumnes del col·legi El Garbí van realitzar el passat 31 de gener una ruta amb bicicleta des del centre fins al parc de Navarrete. Una activitat organitzada des de l’àrea de Sostenibilitat Ambiental de l’Ajuntament que va incloure també una xarrada i diverses dinàmiques sobre la flora i fauna del territori i la importància d’aquests espais naturals.

Entre altres, els xiquets i xiquetes de 5é de primària, van poder conéixer les principals característiques de les espècies autòctones, com la coscolla, el llentiscle, l’argilaga, el ratpenat de ferradura xicotet o l’esquirol comú, i les problemàtiques derivades de les espècies invasores, com és el cas de la canya o alguns tipus de cactus. Va ser un espai de debat obert on van poder compartir les seues experiències, dubtes i inquietuds sobre la naturalesa i prendre consciència de la importància de cuidar i protegir l’entorn natural.

Tal com ha recordat l’edil, Cristina Díaz, aquest projecte s’integra en la iniciativa ecoAULA, el projecte d’educació ambiental d’impuls municipal dirigit a afavorir l’aprenentatge de la ciutadania i especialment de l’alumnat de l’Eliana quant als conceptes, procediments i actituds per a assumir els reptes soci-ambientals que l’actual situació d’emergència climàtica planteja, i que compta amb la col·laboració de diverses entitats i associacions locals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà