Serra acull una jornada sobre la gestió forestal i els pèl·lets el 24 de febrer

La Casa de la Cultura de Serra acollirà la jornada ‘Gestión forestal sostenible en Serra, mucho más que pellets’ el 24 de febrer organitzada per l’Ajuntament i la Universitat Politècnica dins el projecte Life Resilient Forest.

L’objectiu és la posada en valor del projecte life i els pèl·lets i es vol mostrar com una bossa de pèl·lets produïda mitjançant la gestió forestal sostenible és capaç d’articular nombrosos béns i serveis, tant ambientals, com socials i econòmics.

La jornada inclourà una visita a la planta local de biomassa on l’Ajuntament de Serra elabora pèl·let. El combustible és utilitzat per alimentar les calderes de calefacció dels edificis municipals, escola infantil i CEIP Sant Josep. El restant es comercialitza entre el veïnat.

“Serra és un municipi referent en gestió forestal sostenible. Acollim esta jornada sobre gestió forestal centrada en el pèl·let en companyia de la Politècnica de València amb els que compartim al costat d’altres institucions europees el projecte LIfe Resilient Forest”, manifesta l’alcaldessa Alicia Tusón.

Les inscripcions estan obertes per al públic que tinga interés a assistir.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà